Slyšeli jste o kouzlu erotické masáže a chtěli byste si ten tajemný a vzrušující okamžik dopřát i vy? Nezáleží na a tom, jestli jste muž nebo žena, návštěva erotického salonu není omezena druhem pohlaví. Pokud jste tedy dospělým jedincem, který prahne po erotice a něžných pohybech v oblasti intimních partií, neváhejte si udělat čas a navštívit nás.žena ve spodním prádle

Muži se návštěvám nebrání

Velkou oblibu si erotické masáže Praha 9 Matahari salon získaly převážně u mužského pohlaví. Není se ovšem čemu divit, protože touhy, přání a doteky kolem jejich nejcitlivější oblastí jsou přesně tím, co chtějí naplnit i prostřednictvím masáže, která se zaměřuje na fyzický a psychický odpočinek.
Klasická masáž v doprovodu erotiky se zaměřuje na masírování celého těla a její oblíbenou částí je právě důraz na vzrušení už od jejího počátku. Vaše první kroky povedou do sprchy, kde si společně s vámi vybranou masérkou dopřejete horkou a uvolňující očistu nejen těla, ale i duše.

  • Tato fáze vás uklidní a v nemalé míře z vás opadne všechen dosavadní stud.

Součástí je i vyvrcholení

Ručního vyvrcholení od vaší masérky můžete dosáhnout jak v průběhu, tak i na samotném konci masáže. Počet orgasmů není omezen a je na vás, jak se necháte danou masáží a masérkou vést. Nesnažte se být ovšem nedočkaví a prociťte každý detail, který vás nažhaví a dopřeje vám vnímat rozkoš každým jejím dotekem, hmatem nebo drážděním, které do masáže zapojí.nahá žena

  • Tyto masáže se však považují za profesionální služby, kterých součástí není poskytování sexuálního styku. Mějte tedy na paměti, že požadovat sex po vaší masérce je přinejmenším nevhodné.

Erotika a vzrušení, ale i samotné vyvrcholení sice patří do průběhu masáží, ale jejich hlavním účelem je uvolnit svaly, dopřát vám regeneraci nebo povzbudit vaše libido. Díky naší nabídce si můžete tedy splnit sen o slastném okamžiku, kdy se vaše intimní partie setkají s tou nejlepší péčí a doteky, které si zaslouží.