Plánujete letní dovolenou už teď? Můžete se vydat kamkoliv jen budete chtít a také tam, kam Vám to dovolí finance. V dnešní době se dovolená i v zahraničí dá naplánovat za dobré peníze a také se Vám může stát, že Vás vyjde stejně, jako kdybyste se vydali na prázdniny v ČR.
hotelový pokoj
Pokud máte rádi teplo, sluníčko a moře, tak se můžete vydat například do Chorvatska, kam jezdí spousty Čechů a je to jejich oblíbené prázdninové místo. Nejen, že je tam vcelku levno, ale cesta tam není nějak velmi zdlouhavá a je tam velmi krásné a čisté moře. Záleží také na tom, zda pojedete na jih nebo sever Chorvatska. Více informací o tom, jaké jsou destinace https://www.deluxea.cz/destinace/ a jaké je kde moře se dozvíte na internetu. Například pokud budete hledat hotel, ve kterém se ubytujete, tak se můžete podívat na recenze, které zde najdete v angličtině a některé i v češtině právě díky tomu, že sem jezdí hodně Čechů opakovaně.
Nemusíte však plánovat dovolenou pouze v zahraničí například v Chorvatsku, Itálii nebo Dubaji. Může to být i někde v ČR. Například pokud jste ze Středočeského kraje, tak doporučujeme vydat se mimo tento kraj. Přece jenom někam po tomto kraji, se můžete vydat kdykoliv jindy jen na výlet o víkend nebo v jiný den.
místnost v hotelu
Příkladem může být Morava. Pokud jste právě z Moravy, tak se můžete podívat do hlavního města, a to do Prahy. Je dobré si hlavně najít ubytování, protože v pozdější době již může být plno. Pokud si vystačíte s ubytovnou, tak můžete využít rezervace. Rezervace najdete většinou na internetu a nemusíte do hotelu volat nebo psát. Většina z nich již má vytvořenou nějakou internetovou stránku, kde jim právě fungují tyto rezervace. Zadáte zde hlavní údaje, jako je například datum, kdy chcete přijet a kdy budete odjíždět. Poté jméno a možná, že majitel bude požadovat i předem zaplatit zálohu. Doporučujeme si přečíst podmínky, které má majitel. Některé hotely dovolují domácí mazlíčky a jiné zase ne. Poté je také dobré si přečíst, jaký je postup, pokud byste do ubytování nenastoupili.