Kdo z nás ve svém životě neřešil problémy s prostorem? Ať už se jedná o prostor v okolí domu, nebo samotném bytě, vždy nás nedostatek místa donutí přemýšlet o tom, jak vše vyřešit k vaší spokojenosti. Většina zákazníků do svých interiérů volí https://sten-skrine.cz/fotogalerie/materialy, velmi oblíbené typy vestavěných skříní v různých návrzích. Doporučujeme při zakázce na míru volit výšku do 280 cm a při vyšším stropu už tento prostor vyplnit nástavci. Šíře je prakticky neomezená a obvykle se pohybuje mezi 50-110 cm.

https://www.metrostav.cz/cs/nase-technologie/ocelove-konstrukce 63454_w4293_t1576143654.jpg“ style=“max-width: 57%; max-height: 57%;“>

A jaký materiál se může na vaší nové skříni objevit?

Nabízí se dýha, nebo lamino, které je ovšem cenově výhodnější a také odolnější. V našem vzorníku se setkáte s dekory AKÁCIE, OŘECH AIDA TABAK, DUB BARDOLÍNO přírodní, DUB CORDBRIDGE přírodní, DUB SORANO, BUK BAVARIA, BŘÍZA MAINAU. Zastánci jednobarevného decentního stylu ocení ŠEDÝ a BÍLÝ MAT, nebo BÍLÉ LAMINO V LESKU.

Těchto deset jmenovaných materiálů patří v současné době k nejvyhledávanějším. Celá nabídka dekorů ovšem zahrnuje tři sta padesát druhů dekorů, které neustále obměňujeme podle nejnovějších trendů.

Pokud jste vybrali vhodný dekor, zbývá ještě dveřní desky osadit vhodným rámem, jež může být v hliníkové, nebo ocelové variantě. Naše doporučení směřuje k hliníkovým rámům, pro jejich nižší hmotnost, nehlučný posun a lze je podle potřeby tvarovat. Zajímavá je i jejich cena kterou jsme upravili speciálně pro naše zákazníky.

Oblečení na ramínkách ve skříni

Pokud nemáte vlastní představu o vaší budoucí nové skříni, podívejte se typy jednotlivých modulů, i samotných návrhů skříní v naší fotogalerii. S jakýmikoliv dotazy nás neváhejte kontaktovat, nebo navštivte naši vzorkovou prodejnu, kde si můžete desky a ostatní komponenty doslova osahat.

Rádi vám pomůžeme splnit sen o moderní a účelné vestavěné skříni, která bude ozdobou vašeho bytu!