Mějte na paměti, že poppers je opravdu velmi nebezpečná látka, která se nesmí inhalovat. Dříve jste jistě mohli postřehnout, že docházelo k inhalaci těchto prostředků, ale to není zdravé a je to zakázané. K těmto účelům se tohle opravdu nesmí používat. Jestliže si zakoupíte výrobek u nás, na našich stránkách, tak tím zároveň souhlasíte s tím, že se to používá pouze jako koncentrovaný čistič.

koženka

Je to perfektní pro jakékoliv čištění různých erotických pomůcek, jako mohou být kombinézy, pouta, fetiš kožené pomůcky, různé hračky a další erotické potřeby. Je to i nejlepší čistič kůže v celém průmyslu. Je důležité, aby vám bylo 18 let, protože bez této podmínky, si nemůžete takové zboží objednat. Bude potom po vás vyžadována občanka k předložení. K těmto produktům se vždy stahují speciální instrukce, tak byste se měli seznámit s tím, jak s poppers nakládat, jak je skladovat a jak je vlastně vůbec používat. Jsou to takové malinké lahvičky, které obsahují látku k čištění kůže, nesmíte jí však zapomenout zavřít, protože by se pak mohlo všechno vypařit a vy byste mohli přijít o celou lahvičku.

obličej

Diskrétnost vždy

Diskrétnost je pro nás naprosto důležitou záležitostí, protože chápeme, že nechcete, aby se o tomhle třeba někdo dozvěděl a něco si mohl domýšlet, protože sousedi dokážou být opravdu někdy zvědaví, ale neměli by se tohle dozvědět, protože je to vaše soukromí a je to vaše soukromá věc. Poppers se dříve hodně používalo jako afrodiziaka, která měla stimulovat chuť k sexu a měla pomáhat lidem, aby se lépe uvolnily a respektive, aby se uvolnila hladká svalovina a mohli zkoušet nejrůznější praktiky a metody. Hodně to používali homosexuálové, ale také i klasické páry – heterosexuálové. Proto by třeba někdo mohl mít námitky k tomu, že jste třeba homosexuál a podobně. To by vás mohl urazit a byla by na světě nějaká pomluva.