Vybírat si můžete větších i menších typů produktů. Lahvičky poppers zde naleznete také v odlišných velikostech. Existují malé do 15 ml a pak větší od 15 ml do 30 ml. Výhodné jsou také naše cenové nabídky.
světla na koncertě.jpg

Mezi nejznámější se řadí, produkty jako jsou:

1) Amsterdam

2) Rush

3) Ultra Strong Rush

4) Juice

Dalším kritériem je jejich síla. Lahvičky se vyrábí jako silné, středně silné nebo extra silné. Existují druhy, které jsou svou vyvážeností vhodné pro opravdové gurmány. V poměru kvalita a cena se vám zajisté zalíbí některé z mnohých dalších produktů. Využít můžete i naše akční nabídky, například jeden čističe a k tomu druhý za báječnou cenu. Díky tomu můžete vyzkoušet něco, co jste ještě neměli.
muž a zavřené oči.jpg

Jsme tvůrci Euforikum a Erotikum

Eshopy Euforikum a Erotikum jsme vytvořili ke spokojenosti našich zákazníků. Snažíme se o to, abychom zákazníky potěšili širokou nabídkou a také cenami za naše zboží. Neustále zlepšujeme i služby. Zboží máme skladem a to až 150 druhů. Odesíláme do druhého dne po vytvoření objednávky. Vždy pečlivě zabalené, aby se lahvičky při přepravě k vám nepoškodily. Všechno jistí krabičky, bublinové fólie či obálky, které jsou vystlané. Vše je ještě zajištěno vašim elektronickým podpisem, kterým stvrzujete, že víte, jak s čističi zacházet, že víte, o co se jedná a že je vám více jak 18 let. Tato pravidla je nezbytné dodržovat, protože vše vychází z platné legislativy. Jedná se o chemický zákon ČR. Zboží zasíláme v diskrétních zásilkách, abychom neporušili ani nenarušili vaše soukromí. Snažíme se být co nejdiskrétnější.


Jako tvůrci různých eshopů máme mnoho let zkušeností, a proto víme, co je pro naše klienty nejlepší. Snažíme se neustále zlepšovat. Dodržujeme také veškeré standardy, možná i z těchto důvodů se k nám klienti opět rádi vracejí. Připojíte se i vy k našim spokojeným zákazníkům?


Lahvičky u nás najdete za opravdu skvělé ceny. Jednoduchá dostupnost a snadné objednání. Vše vám přijde až domů.