Nechcete-li nic riskovat a už vůbec ne to, že vám třeba nevyjde počasí, tak si raději pronajměte praktický party stan. Každý moc dobře ví, jak je počasí vrtkavé. Můžete se vdávat třeba v červenci, měsíci pověstném horkými slunnými dny, a přesto bude třeba zrovna v den vaší svatební veselice zima jako v kostnici a k tomu ještě déšť. I to se stává, a vůbec ne zřídka. A všichni, kdo někdy počasí na své svatbě podcenili, by vám o podobném případu mohli bohatě vyprávět.
cestička novomanželů.jpg
Nechcete-li se tedy veselky v přírodě vzdát, a zároveň nechcete-li skončit v zablácených šatech a s rozmáčeným účesem i make-upem, zvolte chytré, kompromisní řešení. A tím není nic jiného, než si pronajmout party stan . Je tolevné, je to praktické, a navíc takový svatební party stan vypadá opravdu moc hezky. Může mít volánky, může mít baldachýnovou výzdobu, může mít klidně i podlahu a koberec, a především bude skvostně bílý a naprosto dokonalý, takže vám na svatbě udělá mnoho parády. A vy se díky němu nebudete muset v žádném případě vzdát toho, co jste si usmyslela, což je veselka na vašem oblíbeném místě v přírodě.

Takové řešení se vám tak vždycky bude hodit. A i kdybyste se nakonec rozhodli, že stan nevyužijete, neboť venku bude panovat exkluzivní počasí, tak nikdy není na škodu, když budete mít po ruce pojistku. Svatební oslavy bývají dlouhé, a kdo ví, jak to nakonec bude s počasím ráno. V každém případě je vždy lepší mít své hosty kam ukrýt pro případ jakékoli nečekané události.
posezení na svatbě.jpg
Navíc, díky tomuto praktickému přístřešku se ani ve venkovních podmínkách nebudete muset vzdát působivé květinové výzdoby a dalších blýskavých efektů, které budete mít kde umístit. Pod stan hravě umístíte i živé hudebníky, gril, slavnostní tabuli, svatební dary, a vůbec cokoli, co je na takové svatbě třeba.