Jedním z problémů, které musejí řemeslníci, kteří pracují v oblasti stavitelství vyřešit, je i způsob, jak se dostat do vyšších míst a zajistit si přitom bezpečnost.
· Jednou z možností je pořízení si plošiny, ze které je určitě práce dostatečně pohodlná.
§ Ne všude se však dá tento způsob použít.
§ Plošina má velice omezený akční rádius a pokud uvažujete například o obnově fasády celého domu, určitě nebude tato technika dostatečná.
Trubkové lešení Praha nabízí mnohem efektivnější možnost, jak se dostat i na nejméně přístupná místa. Nese s sebou sice několik nevýhod, ale ty ve finále určitě zastíní nesporné výhody.

panelák

· Náročnější montáž, demontáž a větší hmotnost, jistě vyrovná větší pracovní plocha pro řemeslníky a tím i vyšší bezpečnost práce.
Kromě toho se v podstatě nemusíte uvedeným problémem vůbec zabývat. Speciálně vyškolení firemní pracovníci tuto nelehkou práci zvládnou zcela bez vaší pomoci. S pomocí profesionální techniky bezpečně ustaví a zakotví celou konstrukci. V jejich popisu práce je i pochopitelně převoz a nakládka celého trubkového lešení. Stačí zaslat informace o chystané stavbě a budete mít řešení přesně na míru.

Lešení do každého terénu

Jestliže stavební práce probíhají na místech, kde hrozí určité obavy o bezpečnost chodců, je možné vše vyřešit překrytím tenké síťoviny. Ta je výhodná i pro samotné pracovníky na stavbě, protože nejsou rušeni zvědavými zraky okolo chodících zvědavců.

lešení

§ Trubkové lešení se hodí zejména do míst, která jsou riziková pro svůj nezpevněný povrch, nebo jsou jinak terénně neschůdná. Například svažité kopce.
Výhody tohoto druhu konstrukce už poznalo velké množství stavebních firem. Proto se trubkové lešení stalo jedním z nejpoužívanějších. Není ani nutné celou konstrukci zakoupit, ale firma nabízí možnost krátkodobého i dlouhodobého pronájmu.