Co by rozhodně nemělo chybět v šatníku vašeho miminka jsou kojenecké overaly od Tinky.cz. Toto pohodlné oblečení ocení nejen vaše děťátko, ale také vy jako maminka, protože se snadno oblékají, a to díky patentkám po celé jejich délce. Miminko je tak obléknuto nebo svléknuto během chviličky. Praktické patentky také usnadní přebalování. Miminko totiž nemusíte při přebalování celé svléknout. Stačí jen rozepnout patentky, které jsou umístěné mezi nožičkami a overálek vysvléknout jen s nožiček a po přebalení opět obléknout.

matka

Ideální řešení pro spinkání miminek
Chvíli to potrvá, než vaše děťátko doroste do klasických pyžam v podobě kalhot a trička. Do té doby vám přijde vhod pohodlné a praktické řešení pyžamek pro nejmenší miminka, alespoň do doby, než vaše děťátko začne chodit. Do té doby tak máte skvělé řešení díky tomuto kousku oblečení. Kojenecké overaly mají nejlepší využití jako náhrady pyžámek. Děťátko totiž při spaní nikde nic netlačí ani neškrtí a nic tak nebrání pohodlnému a nerušenému spánku, ať už během dne nebo v noci. Zároveň tento druh pyžámek pro nejmenší také slouží jako izolace před chladem, oproti klasickému pyžámku, kdy se vrchní část častokrát vykasává, u těchto pyžámek pro miminka to rozhodně nehrozí. Máte tak jistotu, že vaše miminko spinká v pohodlí a teple.

mimino

Pro kluky i holčičky pyžamka různých barev a motivů
V krásných ale nepřeplácaných motivech, které jsou vhodné pro kluky i holčičky, v modrých, růžových i neutrálních barvách bude vaše miminko k nakousnutí. Roztomilé obrázky v různých podobách zaujmou i malá miminka a oblékání je tak bude ještě více bavit. Kojeneckou overálky jsou z měkoučkého materiálu, které vydrží spousty praní. V pyžamkách v krásných barvách s obrázky budou vaše děťátka spinkat doslova jako miminka.