kulatý poklop, kanál

Setkáváme se s nimi na každém kroku, na vesnici i ve městě. Poklopy jsou prostě všude. Jejich hlavním účelem je chránit, třeba před pádem do šachty či kanálu.
Vyberte si i vy vhodnou variantu pro vaše potřeby mezi velmi kvalitními a odolnými produkty. V nabídce naleznete všechny možné poklopy, šachtové i kanalizační mříže, vhodné do nejrůznějších míst, do interiérů i exteriérů.

Při jejich volbě zohledněte umístění i jejich zatížení, jen tak budou svůj účel plnit stoprocentně. Na výběr máte pokopy nejen pro různé účely, ale i z nejrůznějších materiálů a tím i s odlišnými vlastnostmi. Díky tomu lze vždy zvolit ten nejvhodnější produkt pro řešení vašeho problému.

dlažba, dva kulaté kanály

Klasické i na míru vyrobené varianty, stačí si vybrat

Obraťte se na profesionály a nechte si poradit, pokud si nejste jisti výběrem. K zákazníkům je vždy přistupováno individuálně a s maximální péčí. K dispozici jsou kompozitní poklopy, ale i poklopy vyrobené přesně na míru dle přání zákazníka. Dále lze dostat i prostupy tenkostěnných šachet CTB pro trubky.

· Kompozitní poklopy
Univerzální řešení pro všemožné účely vyrobené z kompozitních materiálů. Kvalitní, odolné a bezúdržbové, vhodné do jakéhokoli prostředí a podmínek.

· Poklopy vyrobené na míru
Někdy univerzální řešení nepostačují, zde je nutné přistoupit k zakázkové výrobě. Není problém. Vyrobit lze téměř vše, různé velikosti i nejrůznější vzhledová provedení. Možná je tedy i odlišná povrchová úprava od těch klasických.

· Prostupy tenkostěnných šachet CTB pro trubky
Jednoduchá konstrukce a bezpečné řešení všude tam, kde prostupují kabely či potrubí. Samozřejmá je především odolnost vůči vniknutí vody, která může napáchat v těchto místech velké škody.

To je ovšem jen základní ukázka možných produktů, veškeré podrobnosti a kompletní specifikace si v klidu projděte ud/ a pak se rozhodněte pro konkrétní produkt.

ulice, kanál, prohnutý