Kongresový hotel skýtá často opravdu mnoho zajímavých řešení, kde ubytovat své zaměstnance, když máte školení, workshop nebo jenom firemní setkání.
Ať jde o soukromou či pracovní schůzku, můžete využít právě těchto velkých středisek, která jsou k tomu bezvadně přizpůsobená.

Poloha těchto ubytovacích zařízení musí být vždy vhodná pro všechny. Neměli byste cestovat tisíc kilometrů daleko, ale přeci jenom by to nemělo být moc blízko, pokud se jedná o více denní pobyt, na který potřebujete mít klid a také čistou hlavu. Pak bude pracovní nasazení co nejvyšší. Pokud se setkáváte s obchodními partnery a potřebujete opravdu hodně místa, záleží vždy na pozici dané lokality. Nejlepším a nejvýhodnějším místem v tomto oboru tak zůstává právě Vysočina, která je svou zeměpisnou polohou každému přístupná.

Není to daleko z Prahy, ale také se zde spolehlivě a snadno dostanete z Brna a okolí. Sto kilometrů přece není žádný problém a je to tak akorát, abyste věděli, že budete někde jinde v krásném, čistém a moderním prostředí, které vám nabídne přesně to, co budete potřebovat, tedy především velké a rozsáhlé prostory. Spoustu místa a různě technicky vybavené sály. Také zde však mají něco pro zábavu. Hřiště, sportoviště, tenis, volejbal, turistika a mnoho dalšího. Každý areál disponuje něčím výjimečným, tak si zamluvte právě ten, který se vám nejvíce líbí.

Z pohledu architektury a také historie

Tyto hotel jsou často dominantními skvosty. Některé z nich byly vystavěny v minulém století a některé mají ještě dlouhodobější historii. Jejich architektura je skvostem na pohled. Ovšem nenechte se zmýlit, uvnitř mají krásně a luxusně vybavené pokoje, které můžete využít na jakkoli dlouhý pobyt, ať se jedná o pár dní, přespání na jednu noc, nebo o školení, které trvá klidně třeba celý týden či déle. Každý je speciálně vybaven a zařízen podle potřeby obchodníků a také podnikatelů.