Každá budoucí maminka by měla být v prvé řadě sama sebou a neměla by se strachovat, ani zbytečně dopředu něčím znervózňovat, to pro ni ani pro budoucí miminko není dobré, takže je lepší, když se nad všechny starosti i strasti povznesete a nebudete řešit zbytečné trable, tedy pokud to nebude nezbytně nutné.

Zkuste si toto období vychutnat. K tomu vám jistě také přispějeme, protože se budeme starat od začátku o vaše pohodlí a také o všechna potřebná vyšetření. Ano to jsou bohužel ty nepříjemné části, které každá maminka musí v průběhu těhotenství podstoupit, aby si byla jistá, že se nic špatného neděje a aby ji doktoři mohli ujistit, že je všechno v pořádku a nemusí se o nic strachovat.

Jenom tak bude mít zase do budoucích dnů jistotu, že může být zcela klidná. Je totiž velice zvláštní, že hned potom, co se tuto krásnou zprávu dozvíte, tak změníte své chování i návyky a zlozvyky. To je samozřejmě dobře, protože každá maminka by o sebe v tuto chvíli měla pečovat a měla by brát ohledy i na budoucí vývoj a vývin malého potomka, na kterého se jistě už dopředu moc těší.

Specializovaná pracoviště vám ve všem pomohou

Fetální medicína a genetika má už v dnešní době opravdu moderní přístroje a zařízení, se kterým se všechno dá zjistit dopředu. Takovým velice příjemným prostředím je i genetika Olomouc, která je špičkovým specializovaným pracovištěm v tomto oboru.

Nabízíme špičkové vybavení a také skvěle vyškolený personál. Spolupracujeme s pobočkou v Londýně. Zaměřujeme se na prenatální vývoj plodu. Provádíme neinvazivní vyšetření. Ultrazvukový screening v 1. trimestru, ale také invazivní vyšetření, pokud je to zcela nezbytné.

Vždy se samozřejmě po poradě s lékařem můžete svobodně a volně rozhodnout, ale on vám dá veškeré potřebné informace, které jsou nezbytné a také rady a spolu tak můžete najít nejvhodnější řešení. Většinou se však není čeho obávat a vyšetření nebolí.