Využitím skvělé služby online kalkulace tisku budete okamžitě vědět, jak na tom jste po stránce finanční. Není to úžasné sdělení?
Pro komerční účely své firmy potřebujete leccos z papírenského a kancelářského zboží. Je to tak?

· Víte, kolik potřebujete, například vizitek.
· Víte, jak by měly po stránce grafické vypadat.
· Víte ale, kolik za ně zaplatíte?
· Víte, kdy se cenu dozvíte?
I peníze za provoz firmy, kam suma za tisk vizitek spadá, je pro Vás nesmírně důležitá. Nemůžete si přece dovolit plýtvat penězi za něco, co jim návratnost nezaručí. A to nemluvíme jen o vizitkách. Do této oblasti spadá, například tisk:
· hlavičkových papírů a obálek s logem firmy,
· různé druhy bloků pro firemní účely,
· kalendáře,
· letáky,
· brožury.
Prostě všechno to, co se neprodává, ale co firma bere, jako spotřební materiál, nebo jako materiál prezentační.
S online kalkulací tisku můžete okamžitě upravovat parametry tisku čehokoliv, co právě potřebujete, aniž byste se cenu dozvěděli až v momentě, kdy dokončujete objednávku.
Máte, například představu firemního kalendáře pro své zaměstnance, kterým jej chcete darovat u příležitosti výročí firmy, pro kterou pracují. Co uděláte?
· Zadáte si nabízené parametry tisku, od typu papíru po barevnost.
· Určíte si, kolik výtisků požadujete.
· Spustíte online kalkulačku tisku.
· A hned máte výslednou cenu.

Je to příliš drahé? Změňte typ papíru za obyčejnější, nebo upravte barevnost. A znovu se podívejte na cenu, která vyběhne přímo před očima. Jste už spokojen, nebo je to stále moc? Upravujte a upravujte, až budete s cenou spokojen. A teprve potom objednávejte.
Není to úžasná služba?
Samozřejmě, že je. Je stokrát pohodlnější pro zákazníka, než kdyby musel vyčkávat do posledního kliknutí před zavazující objednávkou! Takže se nebojte, že promarníte finanční rozpočet na provozní náklady.