Vinylová plovoucí podlaha je jedním z nejkomfortnějších a nejlepších řešení, pokud potřebujete podlahu. Jednotlivé díly do sebe zapadají díky patentovanému zaklikávacího systému. Jejich tepelná propustnost je naprosto stejná jako u lepených. Další velikou výhodou je možnost vložení podložky pod podlahu, díky které zamezíte hluku, takže když po ní budete chodit, tak to nebudete tolik slyšet. U nás si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Máme veliký výběr nejrůznějších vzorů a motivů. Vyberte si sami, co se Vám bude líbit a budete maximálně spokojení, protože u nás máte záruku opravdu vysoké kvality.

Snadná pokládka

Opravdu velkou výhodou je snadná pokládka. Díky tomu, že nic nemusíte lepit, tak nepotřebujete ani žádná kladiva a podobné nářadí. Všechno zvládnete položit hravě a bez nářadí. Navíc neuděláte ani žádný nepořádek, když budete chtít zkrátit lamelu na požadovanou velikost, protože k tomkám stačí běžný nůž na odlamování, kterým to naříznete a pak odlomíte. Je to snadné, viďte? Udělejte ten správný krok a rozhodněte se pro dobrou koupi. Ať už zařizujete nové bydlení v bytě nebo v rodinném domě nebo byste si chtěli opravit byt či dům, tak na tom nezáleží, protože vždy můžete udělat krok vpřed. Podlaha Vám udělá opravdu hodně. Pokud budete mít krásnou novou podlahu, tak celá místnost dostane nový nádech a vše bude najednou stylovější a krásnější.

Velký výběr

U nás si rozhodně vyberete, to si pište. Naše nabídka je opravdu pestrá. Máme pro Vás připravené nejrůznější motivy, odstíny, barvy a vše, cosi umíte představit. Na Vaši spokojenost nám záleží co nejvíce, proto bychom Vám rádi nabídli naše profesionální poradenství, takže se na nás v případě jakéhokoliv dotazu můžete obrátit a my Vám pomůžeme. Na nic nečekejte a dejte prostor Vašim snům, aby se staly skutečností, a nejen pouhou vizí ve Vaší hlavě.