Přijet na oslavu se v některých případech jednoduše musí. A jsou situace, kdy tak nelze učinit jinak, než vlastním vozem. Jenže když jste pak na místě, zjistíte dříve či později, že to prostě nebyl asi zrovna nejšťastnější nápad.
zásoba alkoholu
Protože si jistě dokážete představit, jak to vypadá, když je kolem zábava v plném proudu a vy jste dost možná těmi jedinými, kdo zůstávají tak jaksi stranou. A to právě kvůli onomu proklatému autu.
Jak rádi byste se jenom bavili s ostatními, že? Jenže to nejde, protože musíte zůstat střízliví, abyste později mohli z akce svým autem zase odjet. Protože nelze nechat stát auto na cizím dvoře a odjet domů dejme tomu taxíkem nebo hromadnou dopravou, a to ani když tu taková možnost je. Protože vám auto bude zapotřebí a jen s obtížemi byste si ho tu zase vyzvedávali.
taxi na ulici
A tak se všichni skvěle baví a vy nic. Vy jste ti škarohlídi, co sedí někde v ústraní a závidí ostatním. A když vám někdo nabídne přípitek, nezbývá vám, než ho pokud možno co nejzdvořileji odmítnout. Protože jste tu vozem.
A tak máte po náladě. Anebo to v jistém okamžiku vzdáte a nějakou tu skleničku si neprozřetelně dopřejete. A svět sice o něco zkrásní, jenže s přiblížením se konce oslavy zase potemní. Protože co teď? Nejste přece střízliví a tudíž byste za volant usednout neměli. Koledovali byste si o průšvih.
Jenže vy domů musíte, a auto také. A v takové chvíli přijde vhod odvoz vozuprofesionály. Tedy pokud jste v Praze, kde se tato možnost nabízí.
Člověku stačí zavolat na dispečink, domluvit si odvoz a je to. Než se naděje, přijedou si pro něho hned dva profesionální šoféři, z nichž jeden doveze zákazníka v jeho vozidle domů a druhý ve firemním voze poslouží jako svým způsobem taxikář tomu prvnímu.
Zákazníka dovezou domů spolehlivě a bezpečně i s jeho autem a vše je tak v naprostém pořádku. Tak, jak tomu má být.