Nakreslené srdíčko nemusí vždy úzce souviset s láskou nebo zamilovaností. Často je totiž spojeno s naším zdravím a má vyjádřit, jak je velmi důležité pečovat o svůj zdravotní stav. Ovšem čím jsme starší, tak nemoci nebo zdravotní problémy nenechávají na sebe dlouho čekat a postupně se chtějí dostat do našeho života. Přirozeně, že existuje různá prevence a to například v podobě nabídky například bylinných čajů nebo jiných doplňků stravy, které pomáhají jedincům zvítězit nad problémy, které se chtějí roztahovat v těle. Naši předkové dobře tušili, že je v léčivých rostlinách ukryta jedinečná moc, která pomáhá. Báby kořenářky zase měly cit pro namíchání směsí. Naštěstí i v dnešní době se dá bez problémů najít přírodní léčba, která je dobrou prevencí, případně pomáhá a statečně bojuje s příznaky našich nedostatků a problémů.
ruce, které mají vytvarované srdce

Malá bylinka má obrovskou sílu

Některé druhy léčivých rostlin máme běžně před sebou, rostou na místech, které možná denně míjíme. Mezi jednu takovou se řadí i Kotvičník zemní, který je v podstatě velmi nenápadný. Ovšem v dnešní době se již moc jedinců nesoustředí na sběr a všechny potřebné součásti, aby získali jedinečný nápoj. Daleko snadnější, že pořídit si tobolky, které jsou již naplněny tímto bylinným práškem. Poté je velmi jednoduché jednou denně tabletu polknout a důkladně zapít. Účinky jsou naprosto gigantické, jelikož ačkoliv je to malá a celkem zanedbatelná rostlina, tak její síla je naprosto neuvěřitelná. A nemusíme si její moc přičítat pouze k sexuálnímu apetitu, s kterým je nejčastěji spojována.
obrys žena, která se drží za srdce
Účinky Kotvičníku:
· Přírodní cestou povzbuzuje a dodává energii, která skutečně s přibývajícími léty klesá.
· Ke stárnutí se musí přičíst i ochabnutí svalstva. Díky Kotvičníku se můžeme spolehnout na to, že bude udržovat svalový tonus, chránit svaly před ochabnutím a budou díky tomu i pomaleji stárnout. Když se k tomu přidá pár dobře zaměřených cviků, tak svaly zůstanou stále hutné a pevné.
· Péče o reprodukční orgány se mu nemůže zapřít. Je naprosto spravedlivý jak k mužské, tak ženské populaci. Jen v případě žen se postará o chybějící estrogen a dokáže vyrovnávat kolísající hormonální výkyvy v období menopauzy. Tím přirozeně bude zvyšovat i tak častokrát zmiňovaný sexuální apetit.
· Podpora obranyschopnosti se mu rozhodně nedá upřít. Imunitní systém dokonale podporuje, čímž je jedinec poté odolnější vůči nemocem nebo nachlazení.
Má daleko více účinků, než se jen může zdát a v tobolkách rozhodně svoji moc neztratí.