Dobrá reklama se šíří téměř sama, dalo by se říci. Jak ale na dobrou reklamu, toť otázka. Velký úspěch slaví nejrůznější reklamní předměty, jsou vhodným dárkem a lidé je často používají. Jediný problém může být jejich velikost. Kromě kontaktu a názvu firmy nebo akce v pidi formátu se na ně nic jiného nevejde.

Potřebujete-li pro svoji propagaci poněkud více prostoru a kromě loga umístit i nějaký všeříkající motiv, jako dělané jsou právě pro vás promo tašky. Kvalitní a praktický předmět, který stoprocentně lidé jen tak nezahodí a nějakou dobu ho budou využívat. Reklama se tak bude nevtíravě šířit do širokého okolí.
Samotný potisk probíhá sítotiskem nebo flexotiskem, v závislosti na počtu kusů vaší zakázky a vyznačuje se vysokou kvalitou.

Vyberte si typ tašky podle účelu

Vybírat můžete ze čtyř základních variant tašek , každá z nich vás upoutá něčím jiným. Zvolit si tak můžete typ vhodný právě pro vás.

Látkové tašky
Jedná se především o tašky bavlněné, které se vyznačují vysokou kvalitou a spolehlivostí. K dispozici však je i BIO bavlna nebo dokonce i netkaná textilie.
Vybírat si můžete nejen barvu, ale i gramáž a rozměr. Případně si nechte uší tašky na míru. Vlastní potisk je samozřejmostí.

Jutové tašky
Přírodní materiál je velmi oblíbený, jutu jistě všichni znáte. Tyto typy tašek jsou velmi odolné a nosné a hodí se i na těžší nákupy.
I zde jsou k dispozici různá barevná provedení i velikosti. Najdete zde i možnost kombinace s laminací nebo bavlnou.

Batůžky a vaky
Kdo by neznal tyto úžasně jednoduché a velmi snadno uzavíratelné batůžky a sáčky. Vyrobeny jsou z bavlny, netkané textilie i polyesteru.

Perfektně se hodí na sportovní aktivity či přezuvky do školy. Uplatní se na výletech i nejrůznějších procházkách.