Sháníte peníze? Pak jistě tápete nad tím, jakou půjčku zvolit, a který úvěr je právě ve vaší finanční situaci nejlepší volbou.
Pokud jde o půjčky, tak těch je na finančním trhu celá řada, stačí si jen vybrat. Háček je jen v tom, že mnohé z těchto líbivých finančních produktů jsou pro běžné lidi naprosto nedostupné. Tím spíše pro lidi, kteří se nacházejí v komplikované finanční situaci.
Komplikace ohledně financí, respektive ohledně toho, kde sehnat dobrou půjčku, mohou pramenit z mnoha různých skutečností.
cesta vzhůru k financím
Stačit může třeba už jen to, že máte zápis v registru. A možná jste o tom doposud ani nevěděli, protože zápis v registru vám začne komplikovat život teprve v případě, kdy si potřebujete půjčit peníze. A rázem můžete zapomenout na celou řadu nabídek, především proto, že s vroubkem v registru, i kdyby to byl ten nejmenší možný problém, vám žádná klasická banka peníze nepůjčí.
Na druhou stranu, nic takového vás trápit nemusí. Už dlouho platí, že to, co vám nabídnou v bance, můžete stejně tak získat i v nebankovní společnosti.
okvětní lístky z bankovek
Tyto společnosti bankám směle konkurují, a díky novému zákonu o spotřebitelských úvěrech má každý žadatel jistotu, že nikomu neskočí na lep, protože na trhu zůstaly jen opravdu spolehlivé a kvalitní společnosti.
Takže si můžete vybírat, zda pro vaše potřeby bude nejlepší klasická nebankovní hypotéka nebo ta bez registru či bez dokládání příjmů. V portfoliu samozřejmě najdete i nebankovní americkou půjčku.
Všechny tyto typy úvěrů, ať už žádáte o cokoli, mají jedno společné – je nezbytné, abyste se za ně zaručili vhodnou nemovitostí. Díky tomuto typu záruky můžete žádat přesně tolik peněz, o kolik máte zájem – získat totiž můžete částku až do výše sedmdesáti procent tržní hodnoty vámi zvolené nemovitosti. V případě hodnotné nemovitosti se tedy může jednat o opravdu velký balík peněz.