Multiplikátory se k nám dostali sice už v minulém století, ale ještě dnes stále spousta rybářů přemýšlí nad tím, jestli jde o důležité vybavení a v čem jsou o tolik lepší než běžný smekací naviják. Ve většině případů si říkají, že pokud se nechystají k moři na větší úlovky, než jsou naše běžné sladkovodní ryby, tak přece ten kus vybavení nepotřebují a že jim stačí k úspěchu běžný naviják, ale tak tomu není.

voda, ruce, rybářský prut

Kvalitní multiplikátor, na který se můžete spolehnout v každém případě, se Vám bude hodit i na našich vodách a to hlavně pokud se chystáte na sumce. Jaký je tedy rozdíl mezi multiplikátorem a běžným navijákem? Tak v první řadě je o mnoho odolnější a vyráběný z pevnějších a odolnějších materiálů, takže vydrží opravdu hodně vysokou zátěž a mají větší kapacitu vlasce. A také jistě oceníte elektrické modely, které Vám pomohou s navíjením a tím Vám hodně usnadní práci s vytažením Vašeho úlovku.

V naší široké nabídce najdete jak modely určené na sumce, tak modely určené pro mořský rybolov a samozřejmě druhy, které můžete využít při obojím. Takže jak vidíte, nemusíte se zrovna chystat k moři na lov z lodě, abyste si pořídili kus kvalitního a spolehlivého vybavení. Multiplikátor Vám usnadní chytání i na našich vodách a uvidíte, že i Vy s ním budete velmi spokojeni a Vaše úspěšnost u vody se o hodně zvýší.

Kromě toho Vám náš specializovaný obchod pro rybáře také nabízí všechny na trhu dostupné druhy rybářských prutů ve vysoké kvalitě, vlasce, pletené šňůry, krmné směsi, návnady a nástrahy a vůbec všechno důležité vybavení pro kvalitní rybolov. Také Vám můžeme zpříjemnit pobyt u vody díky naší nabídce bivaků a křesel a dalších doplňků, které u vody oceníte.

vlasec, naviják