V dnešní době již nenajdete restauraci, která by v kuchyni neměla nainstalovaný konvektomat. Jedná se o stroj, který dokáže mnohonásobně ulehčit práci kuchařům. Konvektomat dokáže péct, napařovat či ohřívat pokrmy. Kombinované vaření pro něj nepředstavuje žádný problém. Dokáže připravit několik pokrmů najednou. Velice žádanou funkcí je regenerace. Pokud si do své kuchyně pořídíte konvektomat, nebudete litovat. I když se jedná o poměrně velkou investici, můžete si být jisti rychlou návratností vložených financí. Spokojenost bude jak na straně vašich kuchařů, tak i na straně spokojených zákazníků.


Další informace

Rádi bychom vám představili konvektomaty značky Retigo. Tato společnost se zabývá výrobou těchto zařízení již od roku 1993. Konvektomaty jsou vyváženy do celého světa. Co je pro konvektomaty této značky charakteristické? Proč byste si měli zvolit právě tuto značku?
• vysoká kvalita dílenského zpracování
• inovativní provedení
• spolehlivost
• úsporný provoz
• přívětivá cena
Naše společnost se však nezaměřuje pouze na prodej konvektomatů. Našim zákazníkům poskytujeme také poradenství, projektování či servis. Pokud se chystáte otevřít si svou vlastní restauraci, naše firma pro vás bude tím nejlepším partnerem. Pokud s podnikáním začínáte a nevíte se rady, obraťte se na nás. Pomůžeme vám vybrat příslušenství přímo na míru. Dokážeme vám poradit s rozvržením, projektování děláme skutečně zodpovědně a velmi spolehlivě s velkým úspěchem. O zařízeních, které prodáváme, víme všechno.

Dopodrobna vám vysvětlíme veškeré funkce a poradíme vám vhodné zařízení do vaší restaurace. Naším cílem je spokojenost našich zákazníků. Pokud máte obavy o návratnost vaší investice, můžeme vás uklidnit. Zaručujeme vám rychlou návratnost investice. Neváhejte už ani minutu a kontaktujte nás. Přidejte své restauraci další hvězdič